Til toppen

25 tonn strekkcelle trådløs

Produktnummer: p-1492

I stand til både veiing og dynamisk belastning overvåke nyeste RadioLink Plus trådløs dynamometer er konstruert av høykvalitets fly grade aluminium og har en avansert intern design struktur. Denne interne design struktur ikke bare gir produktet en uovertruffen styrke og lav vekt, men tillater også bruk av en egen intern forseglet kabinett som gir belastningen cellens elektroniske komponenter med IP67 miljøvern selv med batterideksel mangler, noe som gjør dette bransjeledende dynamometer enda mer egnet for anvendelse i de mest krevende miljøer.
Med bransjeledende trådløs teknologi og rekkevidde, den allsidige RadioLink plus leveres med en oppdateringshastighet på 3Hz og kan enkelt konfigureres til å kjøre på bransjeledende hastigheter opp til 200 Hz. Dataene overføres trådløst utnytte den siste i IEEE 802.15.4 (2,4 GHz) teknologi gir trygg, høy integritet, feilfri overføring av både statisk vekt og dynamisk belastning til en trådløs håndholdt kontroller.
Designet for måling av både statiske og dynamiske belastninger den RadioLink Plus kan også brukes i kombinasjon med vårt utvalg av høyhastighets trådløs data logging programvare som åpner for samtidig kontroll, display og sanntids datalogging på opptil 100 Straightpoint telemetri veieceller. En CSV-filformat brukes til datalogging og åpnes i MS Excel gir enkel visuell presentasjon av de loggede data og enkel test sertifikat generasjon..