Til toppen

Additel 762

Produktnummer: p-10075

Additel 762 har innebygget trykkpumpe slik at du har alt du trenger i en enhet og vil ikke ha behov for eksterne trykkflasker og lignende for generering av trykk. I tillegg har den en dokumenterende prosesskalibrator med HART og Profibus innebygget. Både portabel og helautomatisk Nøyaktighet til 0,01% FS HART og PROFIBUS kommunikasjon Automatisk fjerning av luft fra systemet (purging) Støtter inntil to eksterne trykkmoduler

Additel 762 Automatisk trykkalibratorer (700bar) for utleie!

Additel 762 er automatisk, hydraulisk trykkalibratorer fra Additel som er fullspekket av funksjonalitet. Disse kalibratorene er ulike noen andre trykkalibratorer på markedet. Dette revolusjonerende produktet er en komplett, nøkkelferdig løsning for automatisk trykkalibrering opptil 700bar (10 000psi).

Additel 762 er desinget for bruk med olje som trykkmedium.

Kalibratorene er designet for både feltbruk og laboratoriebruk, og den portable utførelsen i kombinasjon med nøyaktigheten gjør dette til et toppmoderne produkt som umiddelbart vil bli ditt foretrukne instrument uavhengig av om du jobber ved kalibreringsbenken eller ute i felten.

Med fullautomatisk støtte for kalibrering av trykktransmittere, trykkbrytere, manometre og digitale trykkmålere og sensorer (inkludert HART/PROFIBUS enheter) i kombinasjon med en helintegrert oppgavehåndtering, datainnsamling og WiFi tilkobling gjør dette til den mest avanserte trykkalibratoren på markedet.

Ta kontakt med oss for tilbud på leie av denne.