Til toppen

Trykk

Utleie av måleinstrumenter for trykk

Trykk er en av de viktigste målbare parameterne innen industrien. For å måle trykket på en nøyaktig måte trenger man pålitelige måleinstrumenter. Hos oss kan du leie alt fra enkle manometre til avanserte trykkmålere og trykktransmittere.

Vi tilbyr utleie av måleinstrumenter for trykk fra kjente merker som Crystal Nvision, Additel, Intab, Fluke, Beamex, og mange flere. Vi har et bredt utvalg av trykkmålere og trykktransmittere for å imøtekomme ulike behov og krav til nøyaktighet.

Alle måleinstrumentene som leies ut fra oss kommer med kalibreringsbevis, som bekrefter at instrumentet er kalibrert og fungerer nøyaktig og pålitelig. Dette sikrer at målingene du gjør er av høyeste kvalitet.

I tillegg til enkeltinstrumenter kan vi også levere større loggepakker med både temperatur, flow, trykk, og mye mer. Vi tilbyr fleksible utleiealternativer, slik at du kan leie utstyr for kortere eller lengre perioder avhengig av dine behov.

Vi har også masse utstyr på lager, så du kan være sikker på at vi kan levere det utstyret du trenger når du trenger det. Enten du trenger enkle manometre eller avanserte trykktransmittere, kan vi levere utstyret du trenger for å utføre nøyaktige trykkmålinger.

Sammenfattende, utleie av måleinstrumenter for trykk gir deg tilgang til høykvalitetsutstyr uten å måtte investere i dyrt utstyr selv. Vi tilbyr fleksible utleiealternativer, så du kan velge å leie utstyr for kortere eller lengre perioder, avhengig av dine behov. Alle måleinstrumentene som leies ut fra oss kommer med kalibreringsbevis, og vi har erfarne teknikere som og veiledning om bruk av instrumentene. Ta kontakt med oss i dag for å finne det rette instrumentet for dine behov og for å få et tilbud på leie.