Til toppen

Diverse

Vi i IKM Instrument Rental AS har et stort utvalg av ulike måleinstrumenter for utleie. Vi har over 9200 instrumenter i vår park, og dersom du ikke finner det du trenger på vår nettside, er det bare å ta kontakt med oss. Vi har kunder fra alle bransjer, og vårt utvalg av instrumenter er designet for å møte behovene til ulike sektorer og applikasjoner.

Vi tilbyr måleinstrumenter i ulike kategorier, inkludert Magnetic Field HiTester, Tacometer, personlige gassdetektorer, gassdetektorer, hygrometere, beleggtykkelsesmålere, ultralyd-inspeksjonsinstrumenter, luxmetre, lydnivåmålere, overvåkning av innendørs luftkvalitet, vibrasjonsmåling, akseljustering, trykk-/trekkmåleceller, brannsimulatorer, ATEX-mobiler, ATEX-kameraer, ATEX-lommelykter, bærbare video-boroskoper, kabeltromler og avstandsmålere.

Alle instrumentene vi leier ut kommer med kalibreringsbevis og er klare til bruk. Vi hjelpe deg ogdå gjerne med å velge det riktige instrumentet for din applikasjon. 

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om vårt brede utvalg av måleinstrumenter og hvordan vi kan hjelpe deg med dine prosjekter.

Mod 4

Tykkelses Måler
p-1251

SDT200 Ultrasonic inpection system

SDT200 ultralyd detektor er et anvendelig instrument som kan benyttes til blant annet lekkasjetesting, kontroll av lagere, pumpe- og ventilsjekk, sjekk av elektriske feil og tetthetstesting. Instrumentet kommer med innebygget ultralyd sensor, temperatursensor, diverse kontaktsensorer, digitalt display, minne for lagring av data og kompatibel software.
p-10036