Til toppen

Subsea

Lei subsea-dataloggere eller subseagauger fra oss og få sikker og pålitelig testing for subsea-prosjekter.

Vi i IKM Instrument Rental AS tilbyr et utvalg av subsea dataloggere og trykkgauger for utleie, inkludert utstyr som kan håndtere testetrykk opp til 1000 bar. Vårt utstyr er designet for å tåle krevende undervannsmiljøer og gir nøyaktige måleresultater selv under de tøffeste forholdene.

Vi tilbyr både analoge og digitale gauger som kan brukes til å måle trykk på ulike dybder, og våre subsea dataloggere logger både trykk og temperatur. Alt utstyret vi leier ut er ferdig kalibrert og klart til bruk.

Med vår utleie av subsea dataloggere og trykkgauger kan du være trygg på at du får utstyr av høy kvalitet som gir nøyaktige og pålitelige resultater for dine offshore-prosjekter. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å sikre vellykkede tester og prosjekter.

100 bar Subsea Manometer

Godkjent for 400 meter dybde
p-1096

Subsea datalogger

Unik Subsea datalogger med manifold for fylling av testobjekt. Manifolden er bygget opp med tre barierer, 2 ROV ventiler og en blind stab. Loggeren er utstyrt med Bryter aktivert LED display som viser trykk, temperatur og batteri kapasitet i sekvenser.
p-1105