Til toppen

Radio UHF

Vi tilbyr utleie av pålitelige UHF-radioer fra Motorola, som er ideelle for kommunikasjon i krevende arbeidsmiljøer. Med lisens for levering på norsk sokkel kan vi levere radioer med riktig frekvens og tilbehør som headsett.

Hos oss på Sola har vi en omfattende flåte av radioer tilgjengelig for utleie, og vårt erfarne team kan hjelpe deg med å finne den rette radioen for din applikasjon.

Uansett om du trenger en enkelt radio for kortvarig bruk eller en større flåte av radioer for et større prosjekt, kan vi skreddersy en løsning som passer dine behov og budsjett. Kontakt oss i dag for å få tilbud på leie av UHF-radioer.

Sorter Navn (a > å)

GP340 UHF 5T ATEX Blå Serie

Den populære radioen er den enkle to veis radio løsningen for profesjonelle brukere som har behov for å holde kontakten. GP 340 kan enkelt øke produktiviteten ved å opprettholde kommunikasjon mellom brukere, samtidig som de kan konsentrere seg om å få jobben gjort. Kommunikasjon blir enkelt med en GP 340. Finnes som VHF og UHF og i ATEX (Ex) versjon.16 kanaler, 1-4 watt, PL, 5 tone, VOX. Radioens programvare aksepterer både PL og 5-tone selektiv signalering. Kanalsøking gjør at man kan lytte til trafikk på flere kanaler samtidig. Alle anrop vil kunne besvares og ingen viktige informasjoner blir borte. Klar og sterk lydkvalitet i nær sagt ethvert støyfylt miljø. Støy som normalt høres når det er pauser i talen reduseres, og talekvaliteten økes ytterligere.adioen har to effektnivåer - lav effekt gir lengre driftstid på batteriene og høy effekt øker rekkevidden. Talestyrt sending (VOX)Håndfri bruk ved tilkopling av korrekt tilleggsutstyr. Hviske modus tillater brukeren å snakke lavt inn i mikrofonen og likevl bli hørt tydelig i den andre enden.
p-1007

GP380 UHF 5T ATEX Blå serie

På grunn av dens unike mangesidighet er GP380 den ideelle radio for organisasjoner i vekst. Om nødvendig, kan radioen enkelt programmeres ute hos kunden når det er behov for å legge til nye funksjoner. Så enten radioen benyttes i røffe miljøer på en byggeplass, eller i elegante omgivelser på ett eksklusivt hotell, vil det naturlige valget være den mangesidige modellen. I ATEX (Ex) utgave.255 kanaler, 1 ? 4 Watt, PL, 5 tone, fullt tastatur, display, VOX
p-1005