Til toppen

Temperatur

Vi tilbyr utleie av instrumenter for måling av temperatur, slik som termokamera fra Flir og Fluke, termoelement, temperaturkalibratorer, temperaturloggere og mye mer. Vi kan levere komplette loggepakker eller enkeltinstrumenter, avhengig av ditt behov.

Termokamera fra Flir og Fluke er kjent for sin høye kvalitet og nøyaktighet i målingene, og kan brukes i en rekke ulike applikasjoner. Termoelementer kan måle temperaturen på forskjellige overflater og miljøer, og temperaturkalibratorer kan brukes til å kalibrere temperaturinstrumenter og sikre nøyaktighet i målingene. Temperaturloggere kan registrere temperaturdata over en lengre periode, og kan være nyttig for overvåking av temperaturforhold i ulike omgivelser.

Alle instrumentene som leies ut fra oss leveres med kalibreringsbevis, som bekrefter at instrumentet er kalibrert og fungerer nøyaktig og pålitelig. Vi kan også gi veiledning om bruk av instrumentene, slik at du kan få mest mulig ut av ditt leide utstyr.

Utleie av instrumenter for måling av temperatur gir deg tilgang til høykvalitetsutstyr uten å måtte investere i dyrt utstyr selv. Vi tilbyr fleksible utleiealternativer, slik at du kan leie utstyr for kortere eller lengre perioder avhengig av dine behov. Kontakt oss i dag for å finne det rette instrumentet for din oppgave og for å få en prisoversikt.

TiX560 IR Kamera

Fluke TIX560 IR-kamera (320x240)-5,7 tommer LCD skjerm
p-1469

9171 Serie tørrblokk kalibrator

- 30 ° C til 155 ° C
p-1381

Flir T1020 HD

Utleie av Flir T1020 HD. Eksepsjonell presisjonsoptikk, enestående bildekvalitet, robust- og ergonomisk design. Innovasjonen du alltid har ønsket deg!
p-10055