Til toppen

AMS Trex Field Communicator

Produktnummer: p-10071

Emerson Trex Hart kommunikator for utleie. Ta kontakt for et tilbud på leie.

AMS Trex Device Communicator er perfekt for teknikere som trenger å konfigurere eller feilsøke feltenheter, inkludert ventiler, aktuatorer og måleinstrumenter som trykk-, strømnings-, nivå- og temperaturenheter.

Levert med et enhetsbibliotek som støtter over 1800 kompatible HART®- og Wireless HART™-enheter, kan brukere enkelt diagnostisere enhetsproblemer. Enkle problemer kan løses på stedet, og unngår unødvendig og potensielt destruktiv, invasiv fysisk undersøkelse av problemet.

AMS Trex forbedrer effektiviteten med en intuitiv brukeropplevelse som inkluderer et oppgavebasert grensesnitt komplett med enhetsdashbord og feilsøkingstips. Brukere kan drive enheter direkte fra AMS Trex, noe som eliminerer behovet for å ha en kompatibel strømforsyning, noe som er avgjørende for nye prosjekter når strøm og I/O-infrastruktur ennå ikke er på plass.

En PC-basert programvareapplikasjon er inkludert som sikrer at AMS Trex kan holdes oppdatert med ny programvare, apper, laste ned nye HART-enhetsfiler når de blir tilgjengelige, og oppgradere for å støtte FOUNDATION™ Fieldbus-enheter.

For brukere som har Emersons programvare for aktivastyring – AMS Device Manager – vil endringer som er gjort i felten ved hjelp av AMS Trex automatisk synkroniseres med AMS Device Manager-databasen.