Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

AreaRAE Steel Z1

Produktnummer: p-1325

AreaRAE Steel Z1 er en én-til fem-gass trådløs monitor som leverer ATEX sone 1-sertifisering i en ekstremt robust rustfritt stål designet for bruk i tøffe miljøer. Den værbestandig AreaRAE Steel Z1 er den målestokk som bærbart trådløst gass-skjermer er dømt.

 AreaRAE Steel Z1 kombinerer en photoionization detektor (PID) for deler per million måling av flyktige organiske forbindelser (VOC) med nedre eksplosjonsgrense (LEL) og oksygen sensorer, pluss to elektrokjemiske giftige sensorer for måling av spesifikke stoffer som hydrogensulfid eller klor . Et integrert trådløst modem gjør at AreaRAE Steel til å overføre sanntids gassmåling data til en ProRAE ekstern basestasjon ligger opp til 1,5 kilometer unna.

 Basestasjonen er en standard Windows-basert PC som kjører ProRAE Remote software koblet til en RAELink2 Host Modem. Basestasjonen kan kommunisere med opptil 12 AreaRAE Steel Z1s (eller andre AreaRAE-kompatible skjermer), og gir en multi-trusseloppdagelse nettverk som kan overvåke et stort geografisk område.

 AreaRAE Steel Z1 skjermer er drevet av oppladbare litium-ion-batterier som gir 18 timers kontinuerlig drift.

 Den AreaRAE Steel Z1 er ideell for rask distribusjon under anlegget driftsstans eller turn-around. AreaRAE Steel Z1 detektorer kan brukes til å raskt etablere en fungerende omkrets ved å sette ut flere skjermer på strategiske steder, så slakke av til en stilling av sikkerhet å overvåke avlesninger over den trådløse forbindelsen.