Til toppen

Fluke DSX 8000 CableAnalyzer

Produktnummer: p-10053

Sertifisering av kobber, MM og SM fiber Mikroskop og renseutstyr følger med Få oversikt med Prosjektstyringen ProjX Last opp resultater til PC eller LinkWare Live Kan sertifisere Kat 8, Klasse I/II

DSX2-8000QI Versiv Kabelanalysator settet gir deg her det du trenger for både kobber, MM og SM fiber sertifisering. Settet inneholder også mikroskop og renseutstyr samt noen fibersnorer. For detaljer se «Hva får du med» nedenfor.

Kobbersertifisering med DSX se datablad under arkfanen «Dokumentarkiv» og DSX2-8000
Fibersertifisering med CertiFiber Pro OLTS se datablad under arkfanen «Dokumentarkiv» og CFP2-100

Kobbersertifisering og fibersertifiseringen kan gjøres i henhold til NEK700 anbefalinger i henhold til EN normen, men instrumentet dekker også andre internasjonale normer.
DSX har også noen nye tester som vil vise om kabel er egnet for PoE drift av utstyr, og om kabelskjerm er hel.

Kobbersertifisering av datakabling fra Klasse C til EA samt I/II (Cat 3, 4, 5, 5e, 6, 6A, 8 per TIA 568 Series)

Instrumentet er brukervennlig, meget hurtig og gjør testene effektivt.
Med prosjektstyringen ProjX kan du bygge opp testprosedyren for hele nettet og lokasjonen før du setter i gang. Du tester alle punkter sikkert og effektivt. Dersom det viser seg det er feil på ett punkt kan du lagre testen, men denne blir markert som feil. Når alle tester er gjort kan du gå tilbake og rette feilen, teste på nytt og ved godkjent test overskrives testen med det godkjente resultatet. Når alle punkter er testet som godkjent vil du se at prosjektet ikke har punkter med feil og du kan derfor forsikre deg om at alle punkter er testet og er godkjent.

Selvsagt kan du også inkludere sertifisering av fiber endeflater med video mikroskop. Testresultatet lagres med bilde av endeflaten og vil således være med på testrapporten.

Dette sparer deg for ekstraarbeidet ved at du må tilbake for å kjøre nye tester. Du får en fornøyd kunde ved å sende en oversiktlig testrapport som viser at alt er testet og sertifisert.

Testresultater kan enkelt analyseres og overføres til skytjenesten LinkWare Live, eller du kan overføre disse til PC og bearbeide testene for utskrift eller til .pdf rapporter via LinkWare for Windows.

Feilsøking av feil raskere med Taptive brukergrensesnitt som grafisk viser kilden til feil inkludert krysstale, return loss og feil på kabelens skjerm.

Versiv plattformen kan enkelt oppgraderes til å støtte fremtidige standarder, du kan benytte ulike moduler og oppgrader med nye moduler og tilbehør for kobber DSX, fiber CertiFiber Pro OLTS (Optical Loss Test Set), eller OptiFiber Pro OTDR (Optical Time Domain Reflectometer).