Til toppen

Elektrisk

Ved leie av elektriske måleinstrumenter er det avgjørende å sikre nøyaktighet og pålitelighet av målingene. Hos oss kan du være trygg på at alle måleinstrumenter vi leverer kommer med sporbar kalibrering og kalibreringsbevis.

Sporbar kalibrering betyr at instrumentet har blitt kalibrert av en kalibreringstekniker, som har brukt kalibreringsutstyr med en sporbar referanse. På denne måten kan du være sikker på at instrumentet fungerer som det skal, og at målingene er nøyaktige og pålitelige. Kalibreringsbeviset viser at instrumentet har bestått kalibreringsprosessen, og gir deg dokumentasjon på nøyaktigheten av målingene.

Vårt utvalg av måleinstrumenter fra kjente merker som Fluke, Hioki, Megger, B2, Emerson og andre, gir deg tilgang til høykvalitetsutstyr som er nøyaktig og pålitelig. Vi kan også hjelpe deg med å velge det mest passende instrumentet for din spesifikke oppgave.

Med våre pålitelige måleinstrumenter og sporbar kalibrering, kan du være sikker på at du får nøyaktige og pålitelige resultater hver gang.  

Se menyen til venstre for vårt utvalg av instrumenter. Eller ta kontakt med oss på iRent@IKM.no eller på telefon: +47 51 71 95 40

Fluke 1777 Nettkvalitetsanalysator

Fluke 1770-serien trefase nettkvalitetsanalysatorer. Forenkler loggføring, feilsøking og analyse av nettkvalitet.
p-10069

Teleflex VX TDR 1280 km

TDR for utleie Teleflex VX ekkometer for energikabler og ekstreme kabellengder
p-10054