Til toppen

Fluke 568ex

Produktnummer: p-10076

Fluke 568 har en robust, brukervennlig ergonomisk utforming, noe som gjør at den kan hamle opp med krevende industrielle, elektriske og mekaniske miljøer.[S][0] Det overholder egensikringssertifiseringer i klasse I div. 1 og div. 2 eller sone 1 og 2 for farlige miljøer fra anerkjente sikkerhetsinstanser rundt om i verden Mål –40 til 800 °C Ledende bæreveske til å bære IR-termometeret trygt inn i farlige områder Få enkel tilgang til avanserte funksjoner med funksjonsknappene og den grafiske visningen Mål små objekter fra lengre unna, med et forhold mellom avstand og punkt på 50 : 1 Kompatibel med miniplugg av type K for termoelementprobe (KTC) Mål trygt på mange forskjellige overflater med den justerbare emissivitetsfunksjonen, inkludert en innebygd materielltabell Registrer opptil 99 datapunkter Feilsøk utstyr på en sikker måte med ± 1 % målenøyaktighet

Fluke 568 Ex egensikkert infrarødt termometer er et av produktene du kan bruke i farlige miljøer i klasse I div. 1 og div. 2 eller sone 1 og 2 hvor som helst i verden. Enten du jobber innen petroleums-, kjemi-, olje- og gass- eller farmasøytmiljøer, lar 568 Ex deg ta med deg det mest pålitelige navnet innen testverktøyer inn i de fleste Ex-klassifiserte områdene over hele verden.

Med et ukomplisert brukergrensesnitt og menyer med programtaster gjør Fluke 568 Ex selv kompliserte målinger enkle. Naviger raskt og juster strålingsevnen, lagre data eller slå alarmer av og på ved å trykke noen ganger på en knapp. Alt dette i et enkelt, egensikkert verktøy, sertifisert av store godkjenningsinstanser fra rundt om i verden.