Til toppen

Høyspenningstestere og VLF for utleie

Vi tilbyr utleie av VLF (Very Low Frequency) og høyspenningstestere, et viktig verktøy for testing og feilsøking av mellomhøy og høy spenningskabel. I vårt sortiment har vi utstyr fra anerkjente produsenter som f.eks Megger og B2.

VLF-testere blir ofte brukt for å påvise defekter og svakheter i isolasjon på elektriske kabler før det blir kritisk. De er en sikker og effektiv måte å forebygge strømbrudd på, noe som kan føre til kostbar nedetid.

Ved å leie VLF- og høyspenningstestere får en tilgang til toppmoderne feilsøkingsverktøy uten å måtte investere i kostbart utstyr. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om vårt utvalg av høyspenningstestere for utleie.

Sorter Navn (a > å)

TOS5200 - Hipot / høyspenningstester

En 5kV AC / 100mA høyspenningstester fra Kikusui, velegnet både som testinstrument på laben, og i produksjonen ved OK/feil testing av elektronisk utstyr.
p-10032

VLF Sinus 45 KV AC / DC

VLF Sinus 45 med AC/DC testing og tanDelta diagnose. Ta kontakt for pris på leie. 
p-10065

b2 HVA68-2 VLF TEST SET

Ytelse - 2 µF @ 0,1 Hz @ 44 kVrmsVLF & DC - Sinusformet VLF utgangsspenning opp til 68 kV (44 kV rms)Minste og letteste testsett tilgjengeligIngen begrenset driftstid - Kjør systemet i mange timer.Ingen olje inni, mindre vedlikehold og temperaturproblemer.Sikkerhet først - 12kV tilbakemeldingsbeskyttelse og 2 integrerte utladningsenheter.
p-10066