Til toppen

Megger MPAC128-ATEX

Produktnummer: p-10094

• ATEX - II 3G Ex Ic IIC T5 Gc • 128 mikrofoner for best mulig deteksjon • Kan avdekke både luftlekkasjer og PD-aktivitet • 2kHz-48kHz båndbredde, opptil 120m rekkevidde • Stor 7" skjerm med godt brukergrensesnitt

Megger MPAC128-ATEX akustisk kamera

Har du behov for å avdekke gass-/luftlekkasjer og eventuelle partielle utladninger (PD) i ditt anlegg? Befinner du deg også i ATEX-områder? Da kan Megger MPAC128-ATEX Akustisk kamera være rette verktøyet for deg.

Megger MPAC128-ATEX er bygget i solid maskinert aluminium og er i tillegg veldig enkel i bruk. På den store 7’’ touch-skjermen lokaliserer du fort problemer med ditt anlegg. Videopptak og stillbilder er mulig å lagre og eksportere til bruk i rapportering. Tydelige fargebilder med nøyaktig plassert merking av problemområdet er resultatet under testingen.

Kvantifiser lekkasjen med innebygget software! Alt du trenger å gjøre er å fylle inn prisen på gassen som lekker ut, energiprisen, kompressorstørelse og hvor mange timer den går per år. Bytt enkelt mellom gass-lekkasje og PD-måling i skjermen. Om du har et 60Hz-anlegg, kan dette også enkelt stilles inn. 

Avdekk og forebygg skader og feil på enkleste måte. Med det riktige verktøyet er det lettere å avdekke behov for vedlikehold og forhindre kostbare og potensielt farlige hendelser. Megger MPAC128-ATEX er dette verktøyet